Kátyúzás, kátyú javítás

Kátyúzás

A kátyúzás gyakori aszfaltozási munka. Az aszfaltúton előforduló leggyakoribb hiba a kátyú, amely káros a közlekedésben résztvevő járművek részére, rengeteg autóst érint. A kátyúk megjelenése főleg télen vagy tavaszra tehető, mert a téli időjárásnak köszönhetően a jég tágítja a hézagokat és az úthibákat, az aszfalt rétegek töredeznek, kisebb-nagyobb darabok válnak ki az aszfaltból.

Az úthibák súlyos károkat tudnak okozni az autósoknak a közlekedésben, ezért a károk enyhítése miatt érdemes mielőbb elvégezni az aszfaltút javítását, a kátyúzást.

Vállaljuk a kátyúk tartós és ideiglenes javítását, az úthibák kijavítását rövid határidővel kedvező áron. 

kátyúzás, kátyú javítás

Kátyúzási megoldások

Tartós kátyúzás

A kátyúk tartós javításához a kátyú körül az aszfaltot kivágjuk, a régi réteget eltávolítjuk, ezután kitisztítjuk. A tisztítás után a kátyú helyét kezeljük, majd AC11  meleg aszfalttal kitöltjük, hengereljük, tömörítjük és lezárjuk.

Ideiglenes kátyúzás

Gyors megoldás lehet a kátyúk ideiglenes kátyúzása vágás nélkül. A kátyúk kitakarítása után az előkészített kátyút AC11  melegen hengerelt aszfalttal kiöntjük, majd hengereljük. Az ideiglenes megoldás olcsóbb, és két évig megőrzi a burkolat minőségét.

kátyúzás Budapesten

Kátyúzás

járda kátyuzás

Kérjen árajánlatot tőlünk!

Aszfaltozás és térkövezés ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot.

aszfaltútépítés