Telephelyek aszfaltozása

Telephely aszfaltozás

A telephelyek általában nagy területűek és a teherautó forgalom miatt szükség van szilárd burkolatra. A magas szilárdságú terület aszfaltozással alakítható ki, de a térkövezés is megfelelő megoldás lehet.

Sok régi telephelyen láttunk beton alapokat vagy betonozott területeket, amelyek elrepedtek, eltörtek, és a kiálló betondarabok veszélyessé tették a közlekedést ezért ennek a megoldására új útburkolatot kell létrehozni aszfaltozással vagy térkövezéssel.

A telephely aszfaltozás tervezésekor figyelembe vesszük milyen terhelésnek kell megfelelnie a burkolatnak, milyen járművek fognak rajta áthaladni és milyen igénybevételnek kell ellenállni.

Kérjen árajánlatot telephely aszfaltozásra!

telephely aszfaltozás
telephely aszfaltozás, parkoló aszfaltozás

Telephely aszfaltozása

A telephely igényeinek megfelelően a burkolat készülhet aszfaltozással és térkövezéssel egyaránt. Nagyobb telephelyek és parkolók esetén külön árajánlatot adunk.

Telephely térkövezés

Személygépjárművek és kisebb tehergépjárművek által használt telephelyek burkolata célszerűen készülhet térkő lerakással, térkövezéssel is. Előnye, hogy szép és esztétikus kialakítású lehet, sávokat, nyomvonalakat és parkolóhely sávokat lehet más színekkel jelölni színes térkövek segítségével.

telephely aszfaltozása
hengerelt aszfaltozás, gépi bedolgozás

Kérjen árajánlatot tőlünk!

Aszfaltozás és térkövezés ügyben vegye fel velünk a kapcsolatot.